blogs

Kurma

Here is just a little favour I am doing for my sister. She is selling kurma for bulan puasa. Contact me if you are interested:

Click on this link for more information.

UPDATE:

Apparently, people outside of my office cannot view the blog. So here some details on the product:

Kurma Safia and Kurma Madu from Yusuf Taiyoob brand selling at RM14 and RM10 per box (500g) respectively. To place your orders or for samples, contact me on this blog. Thank you!

kurma.

kurma madu rotab

Advertisements

1 thought on “Kurma”

  1. Saya teringin sangat nak rasa kurma yusuf tayoob…sebab org kata ia lebih berkualiti… i’m not sure la rasa samer ke tak…
    tapi saya jenis yang jarang keluar shopping…
    jadi jarang jumpa kurma ni…kurma biasa selalu la…beli kat bangi tu…
    Ada tak cara macam mana saya boleh beli Kurma Nabi (Ajwa) jenama YuTa ni?… mungkn secara online atau macam mana ker….
    Anything pls reply me ok…
    terima kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s